Rólunk

Az Onyx Garden életérzés

Romantikus vacsora vagy wellness élmények utáni gasztro kalandok? Esetleg üzleti megbeszélés, családi buli vagy csak egy szimpla napi menü…? Legyen szó bármelyikről, az Onyx Garden-ben jó helyen jársz. Modern étterem, tradicionális ízek. Persze egy kis extra Onyx Garden életérzéssel… Hogy mi is ez a plusz?

Ismerj meg minket!

Az Onyx Garden Sárvár központjához közel, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől pár lépésre található. Ami nem csak azt jelenti, hogy a fürdőváros főutcáján haladva könnyen megtalálsz minket, hanem azt is, hogy akár a belvárosban szállsz meg, akár a fürdő környékén lazítasz, az éttermünket könnyedén – akár gyalog is – megközelítheted.

Az egyszerű elérhetőség önmagában azonban semmit sem ér, hiába ugyanis a központi hely, ha az ételkínálat nem nyújt extrát.

Nálunk az étel alapanyagának minőségét illetően nincs kompromisszum!

Legyen szó napi menüről vagy al’ a cart fogásról, esetleg egy vasárnapi brunch-ról vagy egy teraszos grillezésről – a minőségből nem engedünk. Meg persze a kreatív megoldásokból sem. Azt gondoljuk, hogy a tradicionális ételek jók ugyan, de ahhoz, hogy többet adjanak egy otthoni étkezésnél, kell egy kis plusz, amit nálunk garantáltan megtalálsz. Mi úgy kínálunk újfajta ételeket, hogy az alapokon közben nem változtatunk.

Merünk újítani, viszont ami jó, azon mi sem változtatunk.

Szóval legyél kísérletező típus, vagy olyan, aki inkább maradna a jól megszokott éttermi fogásoknál, az Onyx Garden-ben nem fogsz csalódni.

Főleg akkor, ha szereted a modern környezetet is.

Ahogy az ételeknél, úgy a dizájn tekintetében is az egyszerű, ám minőségi megoldásokat részesítjük előnyben. A fedett egység és a terasz kialakításakor egyaránt szempont a modern stílus, valamint a funkcionalitás.

Teraszunk akár 80 vendég kiszolgálására is alkalmas, és zárttá tehető. Kellemes nyári estéken különös élményt nyújthat egy ízletes vacsora elfogyasztása, de a hűvösebb napok télikert-szerű romantikájának is megvan a hangulata.

Fontos tudnod továbbá, hogy az Onyx Garden az Onyx Luxury apartman szállodával egy épületben található. Ha sárvári kikapcsolódásod helyszínének ezt választod, csak pár lépés és az éttermünk által nyújtott gasztronómiai élményekkel is gazdagabb lehetsz.Szerintünk ez sem rossz dolog.

Hogy látod? Szívesen átélnéd te is az Onyx Garden életérzést? 

Foglalj asztalt akár már most! Ehhez ide kell kattintanod.